Συνεργασία της PwC, της Exelsys και της Microsoft Κύπρου

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Με επιτυχία στέφθηκε η ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα τις HR Τεχνολογίες στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (Realising the benefits of HR Technology), μια σύμπραξη της Microsoft Κύπρου, της Exelsys και της PwC. Το event πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της PwC και φιλοξένησε ομιλίες από μεγαλοστελέχη τόσο της Microsoft Κύπρου και της PwC όσο και της εταιρείας Exelsys.

Η λεγόμενη «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», η οποία επικεντρώνεται στην αλλαγή που έχουν επιφέρει οι ψηφιακές τεχνολογίες στην προσωπική και κυρίως επαγγελματική μας ζωή και το «επιχειρείν», έχει πλέον εισχωρήσει και στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού απαριθμώντας σημαντικότατα οφέλη. Το εν λόγω Τμήμα έχει στραφεί σε εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες εν πολλοίς με το cloud, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη μείωση του κόστους, την μεγαλύτερη αυτάρκεια σε επίπεδο ΙΤ και τη χρήση καινοτόμων και κινητών συστημάτων που οδηγούν σε βελτιωμένη και πιο ευέλικτη απόδοση. Οι πλατφόρμες και ο τρόπος λειτουργίας κι εργασίας αλλάζουν κι αναβαθμίζονται και ως απάντηση, πρέπει να εξευρεθεί μία ικανή στρατηγική του σήμερα. Η δύναμη των δεδομένων επιτρέπει πλέον στις επιχειρήσεις κάθε κλάδου να προβαίνουν σε πιο ενήμερες αποφάσεις κι επιλογές, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ικανότητες και δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Ο κ. Φίλιππος Σώσειλος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών & Επικεφαλής, Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC Κύπρου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας τη χρησιμότητα και τον ρόλο των τεχνολογιών HR για κάθε οργανισμό που επιθυμεί να αξιοποιήσει τα δεδομένα και τις αναλυτικές ικανότητες του, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων, ενώ ο κ. Ανδρέας Δερμοσονιάδης, Διευθυντής Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft Κύπρου αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο εργασίας που διαμορφώνεται με την εισροή των ψηφιακών εργαλείων και συστημάτων. Η κυρία Έλενα Λεωνίδου Επιχειρησιακή Διευθύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της PwC Κύπρου μίλησε για τη μεταμόρφωση που έχει επέλθει στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων χάρη στη χρήση των νέων τεχνολογιών, ενώ ο κ. Κυριάκος Φιάκκας, CEO της Exelsys, έκανε μια παρουσίαση της λύσεως διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού που έχει αναπτύξει η εταιρεία του. Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους ομιλητές και κοκτέιλ.

Contact us

Konstantina Logotheti

Director - Marketing & Communications, PwC Cyprus

Tel: +357-22555108

Follow us