Η καλύτερη επένδυση είναι οι άνθρωποί μας

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Παρουσίαση όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Capital Today" την 1η Σεπτεμβρίου 2017

H PwC Κύπρου διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό σχεδόν 1.000 επαγγελματιών και προσφέρει αξία και εξειδικευμένες λύσεις, στηριζόμενη στο παγκόσμιο δίκτυο γνώσης και εμπειρίας της, που αποτελείται από 223,000 στελέχη σε 157 χώρες. Ο οργανισμός τοποθετεί στον πυρήνα της λειτουργίας και της κουλτούρας του τους ανθρώπους του, αναγνωρίζοντας ότι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της συνολικής του επιτυχίας.

Η φιλοσοφία της PwC βασίζεται στην αρχή του σεβασμού και της αναγνώρισης των μελών της ενώ εφαρμόζει αξιοκρατικά κριτήρια, δίκαιες και διαφανείς διαδικασίες αξιολόγησης, επιβράβευσης και επαγγελματικής ανέλιξης.

Η στρατηγική διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της PwC έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους της να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, προσφέροντας έτσι αξία στους πελάτες του οργανισμού.

Στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους και πιστεύοντας στις απεριόριστες δυνατότητές τους, ο οργανισμός επενδύει στο μέλλον μέσα από την πρόσληψη και την κατάρτιση νέων αποφοίτων πανεπιστημίου. Στόχος είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που να προσελκύει ταλαντούχους ανθρώπους και να τους παρέχει τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζονται ώστε να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους αλλά και να εξελιχθούν σε ηγέτες του μέλλοντος.

Οι άνθρωποι της PwC αναπτύσσονται μέσω ενός συνδυασμού εργασιακής εμπειρίας, καθοδήγησης και προγραμμάτων κατάρτισης, ενώ τους προσφέρονται επιπλέον ευκαιρίες, όπως εσωτερικές μετακινήσεις και ευκαιρίες απόκτησης εμπειρίας σε άλλους οργανισμούς-μέλη του παγκόσμιου δικτύου της.

Πέραν των συστημάτων επιβράβευσης, των ευκαιριών συνεχούς μάθησης και ανέλιξης, η PwC προσφέρει στους ανθρώπους της πολλά άλλα οφέλη όπως, ελκυστικά πακέτα αποδοχών, ετήσιο μισθολογικό μπόνους, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ασφάλεια ζωής, ταμείο προνοίας, ευέλικτο ωράριο εργασίας, μειωμένο ωράριο εργασίας για γονείς και ελεύθερο απόγευμα την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PwC Κύπρου παραμένει ένας από τους λίγους οργανισμούς ανά το παγκόσμιο που έχουν πιστοποιηθεί με τις διακρίσεις «Investors in People CHAMPION» και «Investors in People GOLD» στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Contact us

Konstantina Logotheti

Director - Marketing & Communications, PwC Cyprus

Tel: +357-22555108

Follow us